Generatieslag

KLJ Machelen is dit jaar 85 jaar jong geworden en dit moeten we vieren! Kort samengevat organiseren we een ‘generatieslag’ waarin alle verschillende generaties het tegen elkaar opnemen!
Wij hopen ook dat jullie onze huidige generatie met enige fierheid zullen verdedigen! Inschrijven voor deze dag vol feestelijkheden is de boodschap! En… breng vooral je vrienden en familie mee!

Wat?
Een dag vol feestelijkheden volledig in het teken van KLJ Machelen. Een uitdagend spel vol ludieke opdrachten geschikt voor alle generaties. In groepen van min. 5 tot max. 7 personen nemen de verschillende generaties het tegen elkaar op.

Wie?
Elke deelnemende groep moet 1 persoon hebben die een band heeft met KLJ Machelen. Dit kan gaan van familie van een (ex-)KLJ-lid, huidige KLJ’er tot oud-KLJ’er, …

Wanneer?
Het evenement vindt plaats op zondag 21 juli 2013. De spelen starten om 13u en worden beëindigd rond 17u30. Om 18u volgt de prijsuitreiking.

Waar?
De spelen zullen doorgaan aan onze lokalen in de Tuinwijk in Machelen. De prijsuitreiking vindt plaats in de Guldepoort.

Kostprijs?
Toeschouwers kunnen gratis komen kijken, deelnemers betalen €3 per persoon.

Inschrijven?
Inschrijven kan door een mail te sturen naar: bestuur@kljmachelen.be

Een unieke kans om kennis te maken met de huidige KLJ-werking, om vriendschapsbanden van toen aan te halen en om samen met alle generaties een gezellige en feestelijke dag te beleven!.

Geef een reactie